De leukste schoencadeaus onder €15 - €30

Wij tellen lekker af naar Sinterklaas! Jullie ook? Sinterklaas, dat zijn natuurlijk cadeautjes! Of de schoen nu wordt gezet door een meisje of jongen, kleine baby, flinke kleuter of een grotere Flamingo, wij verzamelden de fijnste cadeautjes onder 15 en 30 euro in onze blog. Yes, in verschillende leeftijdsgroepen! 🤩
De leukste schoencadeaus onder €15 - €30

Het is bijna zover, Sinterklaas komt op bezoek! YAY! Wij zijn alvast al aan het aftellen! Jullie ook? Altijd leuk om je schoen te zetten met een leuke brief voor Sinterklaas en ook een wortel voor Slechtweervandaag. Wat natuurlijk nog leuker is voor kindjes: de cadeautjes!!🤩 Zo spannend om alle cadeautjes van de Sint te ontdekken! 

De eindejaarsperiode is altijd een dure periode: de Sint komt, misschien is je kindje jarig en kerst komt eraan! Wij verzamelden de leukste schoencadeautjes onder de 15 en 30 euro. En om het jullie nog makkelijker te maken, verzamelden we dit voor verschillende leeftijdsgroepen. 

Onze 5 favorieten voor de allerkleinsten

  1. Mushie | Bijtspeeltje vanaf €9,95
  2. Little Dutch | Rammelaar vanaf €7,95
  3. Jollein | Babygym vanaf €16,80
  4. Trixie | Babyspeeltjes vanaf €9,76
  5. SmartMax | Magnetisch Bouwen vanaf €21,99
 Meer cadeau-inspiratie opdoen? Lees onze blogs met cadeautips per leeftijd!

Onze 5 favorieten voor grotere kids

  1. HeyClay | Speelklei vanaf €5,50
  2. Janod | Puzzelkoffer €19,95
  3. Kinetic Sand | Kinetisch Zand vanaf €17,99
  4. Paola Reina | Speelpop €19,95
  5. Djeco | Knutselset vanaf €5,95
 Meer cadeau-inspiratie opdoen? Lees onze blogs met cadeautips per leeftijd!

Schoencadeautjes onder 15 euro

Voor de mini's (0-18 maanden)

De schattige rammelaartjes van Little Dutch zijn superleuk voor jouw baby's eerste Sinterklaas. Het houten rammelaartje rolt en maakt daarbij een rammelend geluid. Het is een ideaal speeltje om de hand-oog coördinatie van je mini te bevorderen. 

Krijgt je kindje tandjes? Dat is vervelend voor je kleintje! Om de pijn te verzachten, helpt een leuk bijtspeeltje. Dit speeltje zorgt namelijk voor druk tegen de doorkomende tandjes van je baby. Die druk verlicht de pijn dan weer. Je baby'tje zal zich rustiger voelen. Bovendien is zo'n bijtspeeltje leuk om vast te houden en te voelen. De verschillende texturen en kleuren trekt de aandacht van je kindje. De bijtspeeltjes zijn volledig veilig en kan je afwassen met een vochtige doek.

Badboekjes maken in badje gaan veel plezanter! Als het boekje nat wordt, verschijnen er allemaal leuke figuurtjes. Laat je kindje verschillende kleuren, vormen of diertjes kennen! Is je kindje liever actiever bezig? Speel dan met leuke emmertje of diertjes! Veel badplezier met je kleintje!

Ontdek nog meer leuk speelgoed onder €15!

Voor peuters (> 2 jaar)

Houdt jouw mini van tekenen? Dan zijn de bloemenkrijtjes van Djeco geweldig leuk! Het zijn 12 kleurrijke waskrijtjes in de vorm van een bloempje. Door de ergonomische vorm, zijn ze makkelijk vast te houden voor kleine kinderhandjes! Wist je al dat deze krijtjes geen vlekken maken? Zo handig met een kleine spruit in huis! (€7,50)

De badpuzzels van Quutopia zijn supercool. Wanneer de puzzel nat is, plak je deze makkelijk aan de badrand. De puzzels stimuleren het creatief spelen en de fijne motoriek. Naar bad gaan was nog nooit zo leuk! (€14,95)

Kijkt je kindje graag in boekjes? Met de leuke schuif- en geluidenboekjes van Clavis leert je kindje nieuwe geluiden, dieren, vormen, texturen of kleuren bij! Zo leuk! Elk boekje vertelt een ander leuk verhaaltje. Zo wordt hun woordenschat ruimer. (€14.95)

Maak leuke dierenpuzzels van A Little Lovely Company. Deze vormenpuzzels bestaan uit drie tot vijf grote puzzelstukken. Ideaal voor beginnende puzzelaars! Door te puzzelen oefent je kindje de fijne motoriek en het probleemoplossend vermogen.

Ontdek nog meer leuk speelgoed onder €15!

Voor kleuters (> 3 jaar)

Knutselen, het is toch zo leuk! De scratch knutselsets van Avenir zijn superleuk om aan jouw kindje te geven. De sets bevatten verschillende platen die nog wat kleur kunnen gebruiken.

Gebruik de kraspen en de mooiste tekeningen komen tevoorschijn. Uren knutselplezier met de krassets van Avenir. ideaal om mee op restaurant te nemen (€ 6,95).

Vindt je kindje het ook zo leuk om zich te verkleden en op te maken? De make-up van Souza is veilig om te gebruiken en laat je kindje schitteren! De sets bevatten verschillende kleuren oogschaduw, lipgloss, stickertjes, nagellak en een make-up borsteltje. Zo fijn! Ook leuk zijn de oorstickers en nagellakjes

De speelgoedautootjes van Candylab Toys zijn ook één van de favorieten. Hier spelen kinderen uren mee. Ze zijn ook supertof te combineren met de Waytoplay autobanen. Zo kunnen ze hun eigen wereld bouwen, geweldig! Ontdek hier alle speelgoedautootjes. (Vanaf € 6,99)

Maak in badje gaan extra cool met de lichtgevende cubes van Glo Pals! Dit populaire merk gooi je gewoon in het water en geeft meteen licht! Meng verschillende kleuren bij elkaar voor een extra tof effect! Schud na het badje met de cube/figuurtje en laat het dan drogen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en figuurtjes.

Ontdek nog meer leuk speelgoed onder €15!

Voor de grotere Flamingo's (4-5 jaar)

Is je kindje een echte dierenliefhebber? De Schleich speeldiertjes zijn een ideaal schoencadeautje. Hiermee bouwt je kindje een eigen dierentuin, boerderij of zelfs dino wereld mee. Zo creëert je kindje de meest creatieve verhalen. Er is een gigantisch assortiment aan speeldiertjes. Begin al maar te kiezen... (Vanaf € 3,95)

Een ander topcadeau voor je kindje is een leuke stempelset van Créalign. Met de stempels creëer je volledig je eigen verhaal en kan je kindje super creatief aan de slag. Zo zet je een coole dieren- of prinsessenstempel die je daarna nog zelf kan inkleuren. Een mega leuk schoencadeautje! (Vanaf €12,95)

Verkleedfeestje gepland? Pimp je look met leuke verkleedaccessoires zoals ringen of een diadeem. Met make-up ziet je kindje er volledig verkleed uit. Zet een leuk kleurtje op je oogleden, doe een mooie lipgloss aan en je kindje is er helemaal klaar voor! 

Ook voor je 4- of 5-jarige zijn de lichtgevende cubes van Glo Pals een topcadeau! Ze geven meteen licht als je ze in het water gooit. Bij elk kleurtje hoort een figuurtje met een leuke naam! Dat maakt in bad gaan veel leuker! (vanaf €14,95).

Ontdek nog meer leuk speelgoed onder €15!

Voor de grootste Flamingo's (> 6 jaar)

Paola Reina heeft prachtige poppen van verschillende nationaliteiten. Ze lijken wel levensecht! Daarbovenop ruiken ze ook nog is naar vanille, hmmm! Voor de mini mama's out there zijn deze poppen echt een musthave! (Vanaf € 14,95)

Kleuren is op elke leeftijd leuk, dus zeker ook voor je 6-jarige! De kleurplaten van Djeco zijn posters die je kindje volledig naar eigen zin kan inkleuren. Elke verpakking telt drie posters om in te kleuren. (€9,95)

Ook voor kindjes vanaf 6 jaar blijven de Avenir knutselsets een topper. Bekijk hier alle verschillende sets. (Vanaf € 5,95)

Is jouw kiddo een echte dino fan? Dan is de Dinosaur Skeleton van 4M echt iets voor jouw kindje! Met deze set bouwt je avonturier een skelet van een dino. Super cool toch?! Het perfecte cadeau voor een dino fan! (€ 14,95)

Accessoires maken verkleden extra leuk! Denk maar aan een cool Spidermasker, elegante prinsessenhandschoenen of een leuke diadeem! Met de oorstickers van Souza kan je kindje al eens testen of oorbelletjes leuk zouden zijn.

Schoencadeautjes onder 30 euro

Voor de mini's (0-18 maanden)

De babyspeeltjes van Konges Sløjd zijn niet alleen leuk voor je baby'tje, ze zijn ook supermooi! De zachte kleuren passen perfect in de woonkamer. Het speelgoed is bovendien multifunctioneel. Je kindje kan het gebruiken als bijtspeeltje, maar kan er ook mee spelen. Zo gaat de creativiteit van je kleine spruit de vrije loop, wat goed is voor de fijne motoriek van je mini. (Vanaf €17,45)

Ook ideaal voor de fijne motoriek van je baby zijn activiteiten ringenKonges Sløjd heeft de schattigste activity rings. Top sintcadeau! 

Om de zintuigen van je mini te prikkelen is een activiteitenboekje ook echt geweldig. Little Dutch heeft wondermooie en kleurrijke boekjes met activiteiten zoals een rammelaar, knisper en een spiegeltje. Er zijn ook verschillende labels waar je kindje aan kan voelen. Ook is dit goed voor de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie. (Vanaf €18,95)

Voor peuters (> 2 jaar)

Ideaal educatief speelgoed voor je peutertje is een vormenstoof. Spelenderwijs verbetert je peuter zijn motoriek en inzicht. Daarnaast leert je kindje verschillende kleuren en texturen kennen. Door het vrolijke ontwerp met allerlei kleurtjes en openingen in verschillende vormen, wordt je kindje geprikkeld om er mee te spelen. (vanaf €10,95)

Laat je kindje de magie van het magnetisch bouwen ontdekken! De magnetische staven en vormen van SmartMax zijn speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. De grote magneten zijn makkelijk vast te pakken en terug te vinden tussen ander speelgoed. Zo kan je kindje alvast kennis maken met het magnetisme. Wist je ook dat kindjes door magnetisch bouwen de hand-oog-coördinatie oefenen? Educatief speelgoed dus! 

Een zachte vriend erbij is altijd leuk! De zachte popjes van Little Dutch zijn leuk om mee te spelen en willen maar al te graag de dikste vriend van je kindje worden. Deze popjes kan je neerzetten, superleuk!

Voor kleuters (> 3 jaar)

Stempelen, dat kan ook voor de allerkleinsten! Janod heeft super mooie stempelsets waarmee je kindje zich uren mee kan amuseren. Stempel verschillende dieren en kleur deze later ook nog in. De stempels zijn makkelijk vast te houden voor kleine handjes. (€15,95)

Peuters en kleuters imiteren mama, papa of andere helden maar al te graag. Pretend-play speelgoed is dan ook ideaal om je kleine Flamingo te entertainen. Niets fijner dan te kokerellen en te doen alsof 😍! Dat kan prima met de mooie accessoires voor keukentjes van Label Label!

Ook een topper zijn de boeken van Christofoor! Deze mooie verhalen brengen je kindje in een andere wereld! Elk boek heeft een eigen uniek verhaal met wondermooie prenten! Leuk om te lezen voor het slapengaan. (vanaf €15,95)

Houdt je kindje van muziek? Amusement verzekert met de Little Dutch Xylofoon. Je kleintje kan de leukste deuntjes spelen op deze prachtige xylofoon. Zo kan je kindje experimenteren met ritme en combinaties en creëren ze hun eigen liedjes. Hoe leuk is dat?! (€17,00)

Voor de grotere Flamingo's (4-5 jaar)

Ben je op zoek naar eco-friendly en sustainable speelgoed? Dan is kinetisch zand echt iets voor je kindje. Hier zal je kleintje uren creatief plezier aan beleven. Kinetisch zand is superleuk om te voelen en werkt rustgevend. Als je kindje te veel prikkels heeft gekregen, is dit speelgoed ideaal om hem/haar terug rustig te maken. (vanaf €17,99)

Voor de iets grotere Flamingo's is een puzzel ook altijd fijn. Met puzzels vergroten kinderen hun ruimtelijk inzicht en verbeteren ze hun fijne motoriek. Bovendien leren ze probleemoplossend denken en brengt puzzelen hen tot rust als ze te veel prikkels hebben gekregen. Janod heeft de leukste puzzels. Van prinsessen tot draken, er is voor iedereen wat wils. (vanaf € 14,50)

Daarnaast heb je gegarandeerd uren knutselplezier met de knutselsets van Djeco. Van armbandjes maken tot leuke mozaïek sets. De creativiteit kan niet op! Je kan deze al vinden vanaf €15,95. 

Speelt je Flamingo liever een spelletje? Dan zijn de dubbelzijdige darts bords van Scratch super leuk. Je hebt 6 pijlen met rubberen zuignappen waardoor je er binnen en buiten mee kan spelen. De rubberen zuignappen zijn ook veilig voor de kindjes. Het dartsdoek is bedrukt aan 2 zijden. Je hebt dus dubbel spelplezier! Wat een fantastisch leuke cadeau! (vanaf € 15,36)

Ook superleuk is de mini placemat die je kan inkleuren met stiften! Met een antislip siliconen placemat van Super Petit wordt elke maaltijd een feest. Je neemt deze compacte placemat makkelijk mee op stap. Als je de placemat opnieuw wil inkleuren, kan je deze gewoon uitvegen. Superhandig! (vanaf €19,90)

Voor de grootste Flamingo's (> 6 jaar)

Stempelen op hout of maak je liever zelf een dromenvanger? Het kan allemaal! Je vindt het leukste creatieve speelgoed op onze webshop. Heb je wat meer inspiratie nodig? Klik hier en ontdek de leukste creatieve sets

Voor puzzelfans hebben we de leukste en coolste puzzels op de webshop! Madd Capp heeft de mooiste dierenhoofdpuzzels en ook Crocodile Creek heeft prachtige dierenpuzzels. Check al onze puzzels hier! (vanaf € 6,95)

Laat je kindje schitteren met de leuke nagellakjes van Snails! Deze nagellak is afwasbaar, perfect voor een leuk beautyavondje met vriendjes! Ook leuk zijn de hakjes van Souza!

Een topper voor groot én klein: Jellycat knuffels

De knuffels van Jellycat zijn altijd een goed idee om cadeau te geven of te krijgen, YAY! Jellycat maakt telkens opnieuw zalige collecties knuffels die de dikste vrienden worden met jouw kiddo. Sommige zijn zelfs zo leuk dat je ze als deco op de kast kan zetten. 😅 Jellycat knuffels vanaf €14.

Hopelijk hebben we jullie al op weg geholpen om de leukste schoencadeautjes uit te kiezen. Er zijn nog superveel andere leuke schoencadeautjes, dus neem zeker eens een kijkje op onze webshop! 

Heb je nog meer inspiratie nodig? Doorblader onze klikbare eindejaarsfolder.

0 reacties

Laat een reactie achter

Reacties moeten eerst goedgekeurd worden vooraleer ze gepubliceerd worden